Hambakenwetering 18 - 5231 DC 's-Hertogenbosch
+31624702508
info@slankerdenbosch.nl

De praktijk

Slanker Den Bosch

Wij zijn Amy en Hazjar. Gelukkig getrouwd en trotse jonge ouders. Als geen ander weten wij hoe lastig het kan zijn om een gezonde levensstijl te handhaven in periodes van drukte, gezelligheid en verplichtingen. We helpen je graag om je valkuilen tijdens en na het afvallen te ontdekken en te vermijden. 

Slanker Den Bosch bestaat sinds 2016 en heeft sindsdien al vele cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht.  Leer meer over ons en onze praktijk!

Amy van der Hoek

Het gevoel dat Amy heeft ervaren nadat zij met succes is afgevallen met Cambridge Weight Plan, van morbide obesitas naar een gezond gewicht, wil zij graag delen met andere mensen. Hierdoor is zij na haar eigen afslankproces de opleiding tot gecertificeerd consulent gaan volgen. Vervolgens heeft zij Slanker Den Bosch opgericht en begeleidt zij met veel enthousiasme haar cliënten.

Amy heeft altijd tijd voor een praatje en biedt graag een luisterend oor. Daarnaast vindt ze het fijn om haar kennis te delen en helpt ze bij de zaken die jij lastig vindt tijdens en na het afvallen.


Zij blijft altijd op de hoogte van de nieuwste onderzoeken en inzichten op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Daarnaast heeft zij meerdere trainingen gevolgd, gericht op gedragsverandering. 

Hazjar Haji


Hazjar heeft een achtergrond als gecertificeerd coach. Hij begeleidt mensen met persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Tijdens het zwangerschapsverlof van zijn vrouw Amy nam Hazjar de praktijk waar. Hier maakte hij kennis met alle verschillende coachingsvragen tijdens het afslanken. Dat smaakte naar meer!

Hazjar heeft de opleiding tot consulent gevolgd en is met vlag en wimpel geslaagd. Sindsdien begeleidt hij cliënten bij Slanker Den Bosch naar een gezond gewicht. Daarin kan hij zijn eigen ervaring goed gebruiken, Hazjar is met succes van zijn overgewicht af door het Stappenplan te volgen. Nu blijft hij netjes op gewicht door gezonde voeding te combineren met sport. 

Hazjar is toegankelijk en recht door zee. Door zijn kritische vragen weet hij jouw bewustzijn te vergroten. 

De praktijk

Slanker Den Bosch is gelegen in een verzamelgebouw aan de Hambakenwetering 18 in Den Bosch. Het gebouw bevindt zich vlakbij de snelweg A59 (afslag Maaspoort en Hedel). Daarnaast is de afstand tot het centrum van Den Bosch minimaal. De locatie is erg goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt gratis gebruik maken van het ruime parkeeraanbod rondom het gebouw.
Niet alleen Bosschenaren weten Slanker Den Bosch te vinden. Cliënten uit Empel, Rosmalen, Hintham, Vlijmen, Helvoirt, Vught etc. komen graag bij Slanker Den Bosch om hun doel te behalen. 

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk voor minder valide personen en mensen met een kinderwagen. Ben je iets eerder dan de afgesproken tijd? Dat is geen probleem. Je kunt op je gemak gebruik maken van onze wachtlounge.

CLIËNTEN BEGELEID NAAR EEN GEZOND GEWICHT

VERLOREN BIJ SLANKER DEN BOSCH

VERSCHILLENDE PRODUCTEN VERKRIJGBAAR IN DE PRAKTIJK
Alle voordelen op een rijtje

Waarom kiezen voor Slanker Den Bosch?

– Eerlijke en enthousiaste begeleiding door ervaringsdeskundige en gecertificeerde coaches
– Wekelijkse wegen op een professionele weegschaal (inclusief inzage weeggegevens via eigen online account)
– Gratis cliëntenmap met daarin alle informatie die je nodig hebt tijdens het volgen van Cambridge Weight Plan
– Gratis begeleiding tijdens het volgen van het Stappenplan van Cambridge Weight Plan
– Kosteloze nazorg na het behalen van jouw streefgewicht bij een goed doorlopen traject


Ben je er klaar voor om de rest van je leven te leiden?

Maak dan nu je afspraak!

Hoe gaat aanmelden in zijn werk?

Je bent er over uit: je wilt het Stappenplan van Cambridge Weight Plan volgen. Goed bezig! Maar, hoe nu verder?

1

Neem contact op

Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen.

Daarnaast kun je een e-mail sturen naar info@slankerdenbosch.nl of je kunt ons bellen op 0624702508.

Wees je ervan bewust dat de telefoon tijdens spreekuur niet wordt opgenomen. Je kunt een voicemail-bericht achterlaten, of nog makkelijker een bericht sturen via Whats-App of SMS. 

2

Intakegesprek plannen

We nemen binnen 48 uur na je aanmelding contact op. We plannen dan een tijdstip voor een intakegesprek. Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten.

In dit gesprek komen we graag meer over jou als persoon en jouw wensen, doelen en persoonlijke (medische) situatie te weten.

Daarnaast leggen wij het Stappenplan uit en kiezen we in overleg met jou een geschikte Stap. Verder voeren we een uitgebreide lichaamsmeting uit. Je kunt de producten tijdens het intakegesprek aanschaffen. Je kunt dan zo spoedig mogelijk beginnen!

3

Wekelijkse weegmoment

Ongeveer een week na jouw startdatum spreken we weer af voor een consult van ongeveer 20 minuten. Tijdens dit consult bekijken we uiteraard het resultaat op de weegschaal. Daarnaast bespreken we de afgelopen week.

Wat is er goed gegaan? Wat kan er beter? Waar heb je nog hulp bij nodig? Ook werpen we alvast een blik op de week die komen gaat. Welke uitdagingen liggen er op de loer?


Door dit wekelijkse consult blijf jij bij de les. Daarnaast is het een goede stok achter de deur om jezelf ook gedurende de week te blijven motiveren. 

4

Bereik je streefgewicht en kom op nacontrole

Yes! Je hebt jouw streefgewicht bereikt. Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je van harte welkom om kosteloos langs te blijven komen bij Slanker Den Bosch.

Uiteraard voeren we een lichaamsmeting uit tijdens deze nacontroles, maar ook bespreken we hoe het nu gaat. Door de intensieve begeleiding en coaching tijdens het afvallen herken je nu steeds beter jouw valkuilen. Samen bekijken we graag wat er voor jou nodig is om op gewicht te blijven!

Neem contact op